Van Holland Inn naar Estea & sponsoring

Van Holland Inn naar Estea & sponsoring

Holland Inn is geschiedenis! Afgelopen december sloten de deuren en dat vind ik heel erg jammer. Met ontzettend veel plezier hebben wij altijd Bij Piet en Annie in hun hotel gezeten. Die tijd ga ik nooit vergeten en met mij een hele hoop andere schaatsers. Bij deze wil ik alle mensen van Holland Inn bedanken voor de fijne tijd.

In dit complex zat dus het hotel en de voormalige serviceflat Lenna. WoonFriesland heeft het complex verkocht aan zorgvastgoedexpert Estea. Het is de bedoeling dat Estea de uitdaging aangaat om de Lenna weer op te laten bloeien. Ruim 100 appartementen krijgen een metamorfose. Na renovatie worden ruim 90 appartementen opgeleverd en verhuurd als zelfstandige seniorenappartementen. De bewoners kunnen dagelijks gebruik maken van een warme maaltijd die in het restaurant Bruisss (nieuwe naam) geserveerd wordt. Onder de vleugels van Zorghuizen Noord Nederland worden er 16 zorgappartementen voor mensen met dementie gerealiseerd. Er is 24 uur zorg aanwezig zodat bewoners in een vertrouwde, veilige en comfortabele omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast zijn er nog 20 appartementen bestemd voor Uniek Talent (verstandelijke beperking). Naar verwachting wordt het volledige complex in 2020 opgeleverd.

Een hele verandering dus. Sinds de zomer van 2018 ben ik betrokken bij het organiseren van activiteiten voor ouderen. Dat was voor Estea de movitivatie om een samenwerking aan te gaan en in hen heb ik een nieuwe sponsor gevonden waarmee ik in een deel van mijn kosten kan voorzien. Hier benik uiteraard erg blij mee. Het is leuk om wat voor ouderen te kunnen betekenen en ik ben heel benieuwd hoe het er hier over een tijdje uit gaat zien.

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter