Etappe 7 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Etappe 7 – Fietsen en Koffie Tour 2017

De laatste kilometers

Gisteren was alweer de laatste etappe. Bij mijn langste rit over de Afsluitdijk kreeg ik nog gezelschap van Sjoerd van Dijk uit Zuid – Scharwoude. Hierbij je vermelding, haha. Hij liet me behoorlijk schrikken toen ik foto’s aan het maken was van het mooie uitzicht. Ineens werd er op mijn schouder geklopt waardoor ik (voor mijn gevoel) bijna van de fiets viel. Of ik kop over kop wilde fietsen om zo tempo te maken. Ik heb vriendelijk bedankt, maar dat vond meneer van Dijk niet zo erg. Samen hebben we verder gefietst tot Bolsward. Daar stopte ik voor die dag.

Gisteren begon ik na een heerlijk ontbijt aan mijn laatste rit: van Bolsward naar mijn huisje in Wolvega! Dat was een kleine rit van 46km. De hele weg had ik de wind in de rug dus daar had ik geluk mee. 

Ik ben weer lekker thuis! Na 7 dagen fietsen staat de teller in totaal op 510km.

Van te voren had ik gevraagd of iedereen een joggingbroek en warme trui/sweater had liggen, want dat nam ik niet mee op de fiets. Het leuke was dus dat overal kleding en douche spullen klaar lagen op mijn logeerbed of in de badkamer. Iedere keer liep ik in andere kleding op de laatste avond na. Toen had een vriendin van mij wat kleren van mij gebracht. Als ik in de ochtend ergens vertrok werd iedere keer gevraagd om te laten weten dat ik veilig was aankomen. Grappig dat iedereen dat zei en natuurlijk heb ik dat ook gedaan. Het was een hele leuke ervaring!

De Fietsen en Koffie Tour 2017 was ontzettend leuk. Ik heb er erg van genoten dus wie weet tot volgend jaar!

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter