Etappe 5 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Etappe 5 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Rustdag in Zaandam

Heerlijk! Gisteren een flinke tocht gehad dus een dagje niks is fijn. Even rusten voor de tocht van morgen.

Maar goed, gisterochtend vertrok ik uit Cothen met een paar sportrepen, een banaan en warm water in mijn bidons.

Daar ging ik,  op m’n bonenfiets dwars door Utrecht. Dat is overigens geen aanrader,  maar Garmin vond van wel. Het was wel mooi alleen niet goed voor mijn gemiddelde snelheid!

Bij Breukelen ging ik over de Westkanaaldijk naar Amsterdam. Via de Diemerpolder (s114) fietste ik naar Amsterdam-Noord. Het laatste stukje kwam ik langs Buiksloot, Landsmeer en door natuurgebied Het Twiske. Na 80km kwam ik aan in Zaandam. Etappe 5 is voltooid!

Moe, maar voldaan stapte ik van de fiets. Het zonnetje scheen en ik had het goed voor elkaar in de hangmat! 

Weer lekker verwend met gezelligheid en uit eten. Vandaag heb ik voor mijn vrienden gekookt, want ik ben hier gebleven op mijn rustdag. Dat was hartstikke leuk en met het mooie weer was het helemaal fijn.

Vannacht goed slapen en op naar morgen. De koninginnenrit: via de afsluitdijk terug naar Friesland!  ; )

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter