Etappe 3 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Etappe 3 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Luntereeeeeehhh!!!

Hè hè, ik lig in bed. Wat is dat lekker na een tocht van 100km. Deze begon in Meppel en ik ben toen naar Zwolle, Wapenveld, Heerde, Epe en Vaassen gefietst.

In Vaassen zijn we de afgelopen zomers met Team AfterPay op trainingskamp geweest. Bij restaurant ’t Koetshuis


kreeg ik gezelschap. Hans Koopman, van mijn privé sponsor Kelderman Bouw, zou met me meefietsen vanaf Vaassen. En het leuke is dat ik 2,5 jaar geleden in dit restaurant mijn eerste sponsorcontract heb getekend met Kelderman Bouw.

Even een pitstop en wel met taart! Want mijn zwager is vandaag jarig en even geleden was hij nog erg ziek. Het lijkt nu weer heel goed te gaan dus dat hebben we gevierd.

Vanaf Vaassen hebben we samen gefietst tot onze eindbestemming Lunteren. Samen met zijn gezin (dochter en vrouw) hebben we lekker gegeten bij de Lunterse Boer. Hier overnacht ik ook dus dat is heerlijk!!

Morgen een kleine etappe, maar ik ga nu eerst lekker slapen.

Welterusten!

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter