Etappe 1 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Etappe 1 – Fietsen en Koffie Tour 2017

Tot over 1 week huisje!

Mijn tocht begon vanmiddag in Wolvega en inmiddels zit de eerste “etappe” erop. Het eerste stuk was dezelfde route die ik eerder altijd nam als ik naar Assen fietste dus dat was wel grappig. Mijn weg ging via Oudehorne, Haulerwijk, Leek, Hoogkerk en toen naar de bestemming voor vandaag: Groningen. Eenmaal hier stond er een lekkere smoothie voor me klaar en daarna pasta. Bedankt Tossie, de catering is super! : )

Nu languit op de bank en Boer Zoekt Vrouw terugkijken. Het was een ritje van 66km, maar ik denk toch dat ik lekker slaap vanavond.

Tot morgen! 

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter