AutoFacets & Friesland Lease

AutoFacets & Friesland Lease

YES! Ik heb weer een auto. Eindelijk ben ik weer mobiel. Vorig jaar april heb ik mijn toenmalige sponsorauto moeten inleveren en sindsdien had ik geen auto. Dat was voor de zomer vanwege het weer geen ramp, maar praktisch was het niet… Dus aan de slag voor een auto. Intussen heb ik de afgelopen maanden van af en toe een auto kunnen lenen, maar ik heb voornamelijk rondgereden op een brommer die ik mocht lenen van mijn oude buurtjes uit Assen. In een ski-outfit tufte ik bijna dagelijks van Wolvega naar Thialf en terug. Erg leuk en grappig voor even, maar het was behoorlijk koud en regenachtig en dat is niet ideaal. Gelukkig kan ik nu warm en veilig naar de trainingen toe. 

Via mijn website-makers (Webwijs) uit Heerenveen heb ik jaren geleden Jan Baljeu van Friesland Lease ontmoet. Friesland Lease biedt altijd een oplossing die helemaal bij de wensen van de klant past. Dit kan een leaseauto, maar ook een e-bike zijn. Zakelijk of privé; personenwagen of bedrijfsauto; voor één dag, of voor langere tijd. Zo helpen zij elke dag duizenden mensen op hun manier van A naar B. Leuk om te vermelden is dat Friesland Lease is uitgeroepen tot ”Beste Leasemaatschappij van Nederland” in de categorie middelgroot. Destijds zei Jan; als je geen auto meer hebt dan bel je me maar. Zo gezegd zo gedaan.

Via Jan kwam ik in contact met een goede zakenpartner van hem: Vipin Moharir. Afkomstig uit India en Vipin is een succesvol ondernemer. Zo heeft hij onder andere het bedrijf AutoFacets opgezet. AutoFacets is wereldwijde leider in Digitale Automotive oplossingen en vooral gericht op het ontwikkelen van applicaties welke gebruikt kunnen worden door diverse partijen in de Automotive sector.

Hier is AutoFacets uniek in. Met een team van ruim 1400 ICT mensen in 6 ontwikkelcentra in India en 17 kantoren wereldwijd waarvan het Europees hoofdkantoor in Zoetermeer is gevestigd, bedienen zij hun klanten unieke maatwerksysteem oplossingen. Het is een branche waar ik eigenlijk nog niet zoveel vanaf weet, maar dat gaat helemaal goedkomen.

Uiteindelijk hebben Vipin en Jan de handen ineen geslagen en rijd ik nu in een hele mooie Peugeot 108, powered by AutoFacets & Friesland Lease. Hier ben ik natuurlijk apentrots op! AutoFacets staat op mijn pak en zij zijn daar ook trots op. Naast het leuke contact met Vipin en Jan is het heel erg mooi dat ik weer mobiel ben. Meestal begint het bij een zakelijk contact en soms ontstaat er een soort vriendschap. In dit geval ging het andersom. En volgens Vipin is een persoonlijke klik de basis voor een goede samenwerking. Daar ben ik het mee eens.

Dinsdag wordt mijn auto bestickerd en aankomend weekend zijn Vipin en Jan aanwezig bij het NK Sprint in Thialf, leuk!!!

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter