Afscheid Kelderman Bouw

Afscheid Kelderman Bouw

Bezoekje in Ede

Begin juni ben ik naar Ede gegaan om afscheid te nemen van een prachtige privé sponsor. Kelderman Bouw heeft mij de afgelopen 3 jaren financieel gesteund, tijdens mijn jaren bij Team AfterPay. Aan alles komt een eind en deze zomer loopt de samenwerking met Kelderman Bouw ten einde. Als dank heb ik mijn Nederland wedstrijdpak (met hun Kelderman Bouw logo erop) en een aantal (actie)foto’s ingelijst en cadeau gegeven als aandenken.

Hans Koopman, algemeen directeur bij Kelderman Bouw en zijn dochter zijn gek op schaatsen en zijn zelf ook fanatieke schaatsers. Daarom zaten ze ook altijd voor de buis en zagen ze mij voorbij komen. Via mijn website zagen ze dat ik op zoek was naar sponsoren en ineens kreeg ik een email van Hans. Daarin schreef hij dat zij het zo leuk vonden om te zien dat ik me ieder jaar wist te verbeteren en dat ik dan na een goede race juichend over de finish kwam. Mijn spontaniteit en blijdschap sprak hen aan. Dat vond ik hartstikke leuk om te horen. Toen ik las dat hij geïnteresseerd was om mij te sponsoren was ik ontzettend blij.

De eerste 2 jaren heb ik zonder Kelderman Bouw op mijn AfterPay schaatspak gereden. Afgelopen seizoen stond er Kelderman Bouw op mijn AfterPay- en Nederland kleding. Ik vond het super mooi om dat terug te kunnen doen en ik ben blij dat onze organisatie Iskate mij de ruimte geeft daarvoor.

In de tijd dat Kelderman Bouw mijn privé sponsor was heb ik goede resultaten geboekt. De mooiste uitslagen reed ik afgelopen seizoen:

  • 3e 500m NK Afstanden
  • 2e klassement NK Sprint (3x podium + eindklassement)
  • plaatsing WK Afstanden 500m (Gangneung, Zuid-Korea)
  • plaatsing WK Sprint (Calgary, Canada).

Het was een gaaf seizoen en ik ben blij dat ik me weer heb weten te verbeteren. Het was erg leuk dat ze van Kelderman aanwezig waren bij de NK’s en de World Cup in Thialf. Het was een mooie samenwerking, dus daarom wil ik bij deze zeggen…

Kelderman Bouw en in het bijzonder Hans Koopman, ontzettend bedankt voor 3 prachtige jaren en ik wens jullie alle goeds voor de toekomst! 

Ter afsluiting geef ik aanstaande zaterdag 15 juli de Kelderman skeelerclinic.

Daarna strijd ik ’s avonds om 19.00u in rit 1 tegen Irene Schouten om de Gouden Luctra bij de skeelerronde in Otterlo. Andere deelnemers zijn Jorien ter Mors, Manon Kamminga, Bianca Roosenboom en Lotte van Beek. Bij de mannen zullen oa de gebroeders Mulder strijden om de winst op de 100m. Verder staat er ook een marathon op het programma voor dames en heren.

De skeelerronde van Otterlo is een evenement waar jaarlijks duizenden bezoekers op af komen. Best wel spannend, maar ik heb er veel zin in!!!

Voor informatie/ programma/deelnemers van zaterdag klik hier!

Tot zaterdag!

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter