Adoptie & topsport

Door de jaren heen heb ik veel mooie dingen meegemaakt. Als sporter en als persoon.

Dit is mijn verhaal:

Geboren in India, geadopteerd met mijn tweelingzus Savida, opgegroeid in Nederland en mijn weg naar de Olympische Winterspelen van 2018.

Ik heb succes gehad en het was (en is) mooi, maar ik heb ook moeilijkheden ondervonden. Mijn karakter, normen en waarden, tegenslagen en mijn omgeving beïnvloeden dat allemaal.

Wat je ook doet in het leven, uiteindelijk draait alles om gelukkig zijn, balans vinden en je doelen bereiken. Dat geldt voor iedereen en ik wil mijn verhaal graag delen om mensen te motiveren en te inspireren.

Wat heb ik jullie te bieden?

Anice als OPENBARE SPREKER – Succes is geen garantie, ‘t is het ultieme doel.

Mijn weg naar de Olympische Spelen kan niet in een paar zinnen worden uitgelegd. Het hangt van zoveel factoren af hoe de route eruit ziet. Met pieken en dalen. Belangrijke vragen die ik mezelf stel zijn: Wat moet ik ervoor doen? Hoe ver ben ik bereid te gaan? Wanneer heb ik succes? Wanneer ben ik tevreden?

Deze dingen zijn ook van toepassing als je succesvol wilt zijn in een maatschappelijke carrière. Topsport en het zakenleven hebben in sommige opzichten veel overeenkomsten.

Anice als MOTIVATOR – motiveer en inspireer

Hoe presenteer je jezelf als een team naar de buitenwereld? Leiderschap gaat over het bereiken van teamwork en het kunnen veranderen van fundamentele dingen. Dat is niet gemakkelijk, maar je krijgt de beste resultaten als alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Anice als TRAINER – voor leraren, studenten, bedrijven en sportclubs.

Mensen laten ervaren dat je op elk niveau van sport kunt genieten. Sporten is goed voor saamhorigheid, ontspanning en plezier. Er zijn 2 opties: een clinic krijgen of samen sporten waarbij ik actief deelneem.

Praten over ADOPTIE – voor geadopteerden, adoptieouders, leerkrachten en kinderen.

Adoptie is een heel bijzonder onderwerp. Veel geadopteerden worstelen met vragen over hun zichzelf en over hun achtergrond. Het vinden biologische je ouders is een intensief proces en vaak heel emotioneel. Het is voor de een makkelijker om over te praten dan voor de ander. Hetzelfde geldt ook voor adoptieouders. Hoe om te gaan met adoptie? Ook leraren kunnen vragen hebben over dit onderwerp. Ze bevinden zich ook in situaties waarin het nuttig is kennis te hebben over wat adoptie eigenlijk het inhoudt.

Als u geïnteresseerd bent om over een van deze dingen te praten, laat het me dan weten. Neem contact met me op!

Agenda

Ook lid worden van de Club van 100?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de verschillende mogelijkheden.

Anice Das - Club van 100

Twitter